Datum: maandag 15 februari

Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Locatie: studio live-online

 

 
Vanuit onze nieuwe studio in Hilversum geven we jullie een live update! Want het team van Videonieuwsbericht heeft tijdens deze vervelende coronacrisis gelukkig niet stil gezeten. Aansluitend vertelt Bob Thissen zijn indrukwekkende verhaal.
 
Over totaal verlaten plekken in beeld brengen. Van een verlaten militaire basis of ziekenhuis en tot aan vervallen pretparken en theaters. En niet zonder risico, want Bob heeft regelmatig te maken met overheden die absoluut niet gediend zijn van zijn nieuwsgierigheid. De Amerikaanse media noemt hem niet voor niets ‘Crazy Bob’.
 
Registraties in foto, video en stop-motion, geïllustreerd met mooie anekdotes en achtergrond verhalen. Over hoe hij zijn locaties ontdekt, maar vooral ook hoe hij al meerdere keren zichzelf uit benarde situaties heeft kunnen redden. Voor wie hem nog niet kent:
 

 

Bob Thissen

Voor onze relaties geen onbekende. Velen hebben afgelopen jaren van ons één van zijn boeken cadeau gekregen. Nu we dit jaar helaas niet op pad kunnen, hebben wij besloten al onze relaties online te laten genieten van deze echte avonturier. Meer informatie op www.bobthissen.com.