Een zaal vol publiek informeren, motiveren en inspireren? Dat is voorlopig echt verleden tijd. Live-online is de toekomst! Ons team van creatieve redacteuren maakt van jouw presentatie of congres een echte tv-uitzending. Dat doen we dagelijks vanuit onze studio in Hilversum of op locatie.

Met meerdere camera’s brengen we een lezing, workshop of presentatie in beeld. Door de registratie live te schakelen ontstaat een natuurlijke dynamiek. Een webinar opnemen in onze studio kan tot maximaal drie personen voor de camera, met een ondersteunende PowerPoint in beeld. De achtergrond lichten we uit in corporate kleuren.

Webinars en presentaties

Live streaming

Ieder evenement kan vertaald worden naar een online alternatief. We maken er een compacte nieuwsuitzending van. Door een mix van interviews en reportages brengen we in een korte tijd jouw boodschap in beeld. In een eigen decor met presentator en studiogasten. Onze redactie ontwikkelt een herkenbaar format met een spannende programmering.

Complete nieuwsuitzending

Web casting

Online is je publiek qua volume en locatie onbeperkt. Is je doelgroep klein of groot? Kies je voor een besloten sessie of stream je via een open kanaal? Met live-online kunnen kijkers direct worden betrokken in de uitzending. Onze redactie monitort, filtert en selecteert alle reacties. Zo maak je een webcast interactief. Direct contact met de kijker!

Interactie met de doelgroep

live redactie

Bel voor informatie en advies:

035 69 89 538

Overige diensten:

Een mobiele journalist of cameraploeg komt op locatie voor de opnamen. Die beelden worden door onze redactie gemonteerd en kant-en-klaar aangeleverd voor publicatie. Jouw nieuwsitem kan binnen enkele uren al online staan.

Film zelf met de smartphone en maak zo optimaal gebruik van het moment. Wij doen daarna de complete montage en afwerking. Het begint met een praktische training. Daarna begeleiden we je bij het zo goed mogelijk voorbereiden van jouw producties.

Een duidelijke structuur en continuïteit zijn voor de herkenbaarheid essentieel. Breng de vaste nieuwsmomenten in kaart en haak in op de relevante actualiteit. Wat zijn in jouw organisatie de thema’s en hoe breng je die op een aansprekende manier in beeld?

Wil je zelf leren filmen (vloggen) met een smartphone? Ontdek nu onze compacte workshops en trainingen. Op maat gemaakt met een combinatie van theorie en heel veel praktijkopdrachten. De sessies worden zowel incompany als online gegeven.

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking? Dat vraagt om aanvullende tekst en audio bestanden. Maar ook voor de zoekmachine optimalisatie is dit een zeer effectieve techniek voor hogere resultaten.

De podcast is in korte tijd een onmisbaar onderdeel geworden in de mediamix van bedrijven en organisaties. Relatief eenvoudig te maken en dus betaalbaar. En recht in het hart van uw doelgroep, door een scherpe keuze van onderwerpen en gasten.

Neem contact met mij op over: