Met een mobiele verslaggever of cameraploeg brengen wij jouw verhaal in beeld. Onze videoredacteuren monteren die beelden tot kant-en-klare nieuwsitems. Onze videoredactie staat voor een razendsnel productieproces. Als het nodig is staat jouw nieuwsitem nog dezelfde dag online.

Iedere productie begint met een voorbespreking. Op basis van de input geven wij een advies over de beste aanpak en maken een begroting die wordt uitgewerkt in een offerte. Wij werken met vaste tarieven en laten altijd vooraf weten hoeveel de complete productie gaat kosten. Na akkoord plannen we de opnamen en montage in en starten met de briefing.

Begroting & briefing

Stap 1

Alle details voor de opnamen worden vastgelegd in een callsheet en de inhoud van het nieuwsbericht of reportage werken we uit in het briefingsdocument. We plannen de complete productie in; opnamen, montage en feedback ronde(s). Alle communicatie met de opdrachtgever verloopt centraal en direct via ons ticketing-systeem.

PLANNING & OPNAMEN

Stap 2

Onze videoredactie is full-service. We beschikken over een eigen studio en spreken daar zelf de voice-overs in. Items die we opleveren voorzien we van muziek, Nederlandstalige ondertiteling en kunnen die ook vertalen naar iedere andere taal. Alle video’s worden compleet opgemaakt volgens de huisstijlrichtlijnen van de opdrachtgever.

MONTAGE & OPLEVERING

Stap 3

Het grootste voordeel van een eigen nieuwsvideo is dat je die snel en direct via eigen kanalen kunt publiceren. Wij zorgen dat een video helemaal geschikt is voor een specifiek kanaal. Zo passen we bijvoorbeeld de lengte, beeldformaat of soms ook de inhoud aan voor YouTube, LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter.

website en sociale media

Directe verspreiding

Ruw beeldmateriaal kan ook interessant zijn voor online- en televisieredacties om daarvan zelf een eigen item te maken. Wij selecteren de beelden en zetten die klaar in een online perskit. Deze perskit link wordt meegestuurd met een persbericht of exclusief aangeboden aan een nieuwsredactie. Zij kunnen de beelden direct bekijken en downloaden.

perskit naar redacties

Indirecte verspreiding

Producties in opdracht

Eneco en Bo-Ex realiseren samen energieneutraal én gasvrij wonen tegen een vast tarief. Een primeur in Nederland!

Een film voor de openingsbijeenkomst van het nieuwe uitvaartcentrum van Dela, DomusDela te Eindhoven.

KLM vliegt voor het eerst met een
all-gay bemanning naar New York.

Esther van het Rijksmuseum vertelt welke
restauraties de nachtwacht heeft ondergaan.

Wij Verhuren Printers vertelt waarom je een
printer niet moet kopen maar moet huren!

KLM en Asics vieren hun partnership
met een speciale KLM-editie schoen.

Hoedenmakers Dirk-Jan en Marcel bekijken
de hoedencollectie van het Rijksmuseum.

Een kijkje in de geschiedenis van Kamphorst, een oud familiebedrijf gespecialiseerd in galvanisatie technieken.

KLM viert de feestdagen met een
limited edition KLM-Kersttrui!

Serie KLM Duurzaamheid – KLM zet zich in
voor duurzaam en trekt alles uit de kast!

Torbjörn Bindekrans vertelt waarom hij
Kunskapsskolan Zweden is begonnen.

KLM vervoert een groot aantal legendarische
schilderijen van Nederlandse meesters.

Serie NS Achter de schermen – De NS loopt iedere week
met een ander lid van het personeel mee!

De Boeing 787 Dreamliner is de nieuwste
toevoeging aan de vloot van de KLM!

Zelf nieuws filmen

Film zelf met de smartphone en maak zo optimaal gebruik van het moment. Wij doen daarna de complete montage en afwerking. Het begint met een praktische training. Daarna begeleiden we je bij het zo goed mogelijk voorbereiden van jouw producties.

Videonieuwsredactie

Een duidelijke structuur en continuïteit zijn voor de herkenbaarheid essentieel. Breng de vaste nieuwsmomenten in kaart en haak in op de relevante actualiteit. Wat zijn in jouw organisatie de thema’s en hoe breng je die op een aansprekende manier in beeld?

Toegankelijkheid

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking? Dat vraagt om aanvullende tekst en audio bestanden. Maar ook voor de zoekmachine optimalisatie is dit een zeer effectieve techniek voor hogere resultaten.

Bel voor informatie en advies:

035 69 89 538

Ja, neem contact met mij op:

 

Videonieuwsbericht B.V.
Seinstraat 22
1223 DA  Hilversum

Privacyverklaring (AVG)

KvK 67135250
BTW NL 8568 44 950 B01
BANK NL77 INGB 0007 6016 88

Leveringsvoorwaarden