De podcast is in korte tijd een onmisbaar onderdeel geworden in de mediamix van bedrijven en organisaties. Relatief eenvoudig te maken en dus betaalbaar. En recht in het hart van uw doelgroep, door een scherpe keuze van onderwerpen en gasten.

Videonieuwsbericht heeft eigen redacteuren met een stevige achtergrond in radio en podcastproductie. Kleinere producties nemen we op in onze eigen podcaststudio, die we ook op locatie bij onze klanten kunnen opbouwen. Zelf presenteren, of liever samen met een ervaren podcasthost? U zegt het maar. Wij verzorgen het hele proces, van format tot audiomontage. Voor grotere producties werken we graag samen met de zeer ervaren podcastspecialisten van De Audio en 2 of the Guys, die in hetzelfde pand zijn gevestigd als wij. Dus, podcastplannen? Bel ons en we vinden samen een creatieve, effectieve en betaalbare oplossing-op-maat.

Podcasts

Overige diensten:

Maak van een traditioneel evenement of presentatie een online versie. Produceer je eigen nieuwsuitzending. Compleet met interviews, reportages en animaties. En natuurlijk interactief! Dat is de grote plus van online. Direct contact met jouw publiek.

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking? Dat vraagt om aanvullende tekst en audio bestanden. Maar ook voor de zoekmachine optimalisatie is dit een zeer effectieve techniek voor hogere resultaten.

Film zelf met de smartphone en maak zo optimaal gebruik van het moment. Wij doen daarna de complete montage en afwerking. Het begint met een praktische training. Daarna begeleiden we je bij het zo goed mogelijk voorbereiden van jouw producties.

Een duidelijke structuur en continuïteit zijn voor de herkenbaarheid essentieel. Breng de vaste nieuwsmomenten in kaart en haak in op de relevante actualiteit. Wat zijn in jouw organisatie de thema’s en hoe breng je die op een aansprekende manier in beeld?

Wil je zelf leren filmen (vloggen) met een smartphone? Ontdek nu onze compacte workshops en trainingen. Op maat gemaakt met een combinatie van theorie en heel veel praktijkopdrachten. De sessies worden zowel incompany als online gegeven.

Een mobiele journalist of cameraploeg komt op locatie voor de opnamen. Die beelden worden door onze redactie gemonteerd en kant-en-klaar aangeleverd voor publicatie. Jouw nieuwsitem kan binnen enkele uren al online staan.

Neem contact met mij op over: