Communicatieprofessionals trainen wij in het filmen met de smartphone. De programma’s zijn een combinatie van theorie en veel praktische oefeningen met ruimte voor individuele begeleiding. Alle trainingen worden incompany gegeven. Voor de basistraining en de update sessies hebben we ook een open inschrijving programma.

Deelnemers krijgen de basistips om opnamen te maken en leren via een vaste opbouw een verhaal neer te zetten. Aan het einde van de sessie bekijken we gezamenlijk de gemaakte video’s en voorzien die van leerzame feedback. Deelnemers zijn altijd zeer verrast over wat ze in die korte tijd hebben geleerd en natuurlijk ook gemaakt.

Op aanvraag

90 MINUTEN – DAGDEEL

Crash Course

In de training leer je alle basistechnieken van het filmen, interviewen en verhaalopbouw. Uniek onderdeel van de training is de praktijkopdracht. Binnen een maand na de training maak je zelfstandig je eerste eigen nieuwsbericht. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd terugvallen op het deskundige advies van een van onze redacteuren.

Meer informatie, data en inschrijven...

hele dag + 1e productie

Basistraining

In één middag brengen we je kennis en vaardigheden helemaal up-to-date! Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we aan de slag. Gemaakte producties bekijken we en de nieuwste filmen met de smartphone techniek komt aan bod. Verder oefenen we nog eens goed met script schijven, interviews opnemen en creatiever filmen.

Meer informatie, data en inschrijven...

DAGDEEL

Update sessies

Na het volgen van de basistraining kunnen we je opleiden tot allround MoJo (Mobiele Journalist). Dat doen we door het opstellen van een individueel leerplan. Daarin staan jouw doelen centraal. Door ‘training on the job’ ga je samen met een van onze redacteuren intensief aan de slag en leer je het vak in de praktijk.

Op aanvraag

maatwerk

‘ON THE JOB’

Bel voor informatie en advies:

035 69 89 538

Ja, neem contact met mij op:

 

Videonieuwsbericht B.V.
Seinstraat 22
1223 DA  Hilversum

Privacyverklaring (AVG)

KvK 67135250
BTW NL 8568 44 950 B01
BANK NL77 INGB 0007 6016 88

Leveringsvoorwaarden