Communicatieprofessionals trainen wij in het filmen met de smartphone. De programma’s zijn een combinatie van theorie en veel praktische oefeningen met ruimte voor individuele begeleiding. Alle trainingen zijn op maat en worden incompany gegeven. Voor de basistraining en update sessies hebben we ook een open inschrijving.

Deelnemers krijgen de basistips om opnamen te maken en leren via een vaste opbouw een verhaal neer te zetten. Aan het einde van de sessie bekijken we gezamenlijk de gemaakte video’s en voorzien die van leerzame feedback. Deelnemers zijn altijd zeer verrast over wat ze in die korte tijd hebben geleerd en natuurlijk ook gemaakt.

Op aanvraag

90 MINUTEN – DAGDEEL

Crash Course

In de training leer je alle basistechnieken van het filmen, interviewen en verhaalopbouw. Uniek onderdeel van de training is de praktijkopdracht. Binnen een maand na de training maak je zelfstandig je eerste eigen nieuwsbericht. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd terugvallen op het deskundige advies van een van onze redacteuren.

Meer informatie, data en inschrijven...

hele dag + 1e productie

Basistraining

In één middag brengen we je kennis en vaardigheden helemaal up-to-date! Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we aan de slag. Gemaakte producties bekijken we en de nieuwste filmen met de smartphone techniek komt aan bod. Verder oefenen we nog eens goed met script schijven, interviews opnemen en creatiever filmen.

Meer informatie, data en inschrijven...

DAGDEEL

Update sessies

Na het volgen van de basistraining kunnen we je opleiden tot allround MoJo (Mobiele Journalist). Dat doen we door het opstellen van een individueel leerplan. Daarin staan jouw doelen centraal. Door ‘training on the job’ ga je samen met een van onze redacteuren intensief aan de slag en leer je het vak in de praktijk.

Op aanvraag

maatwerk

‘ON THE JOB’

Bel voor informatie en advies:

035 69 89 538

Overige diensten:

Maak van een traditioneel evenement of presentatie een online versie. Produceer je eigen nieuwsuitzending. Compleet met interviews, reportages en animaties. En natuurlijk interactief! Dat is de grote plus van online. Direct contact met jouw publiek.

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking? Dat vraagt om aanvullende tekst en audio bestanden. Maar ook voor de zoekmachine optimalisatie is dit een zeer effectieve techniek voor hogere resultaten.

Een duidelijke structuur en continuïteit zijn voor de herkenbaarheid essentieel. Breng de vaste nieuwsmomenten in kaart en haak in op de relevante actualiteit. Wat zijn in jouw organisatie de thema’s en hoe breng je die op een aansprekende manier in beeld?

Film zelf met de smartphone en maak zo optimaal gebruik van het moment. Wij doen daarna de complete montage en afwerking. Het begint met een praktische training. Daarna begeleiden we je bij het zo goed mogelijk voorbereiden van jouw producties.

Een mobiele journalist of cameraploeg komt op locatie voor de opnamen. Die beelden worden door onze redactie gemonteerd en kant-en-klaar aangeleverd voor publicatie. Jouw nieuwsitem kan binnen enkele uren al online staan.

De podcast is in korte tijd een onmisbaar onderdeel geworden in de mediamix van bedrijven en organisaties. Relatief eenvoudig te maken en dus betaalbaar. En recht in het hart van uw doelgroep, door een scherpe keuze van onderwerpen en gasten.

Neem contact met mij op over: