Structuur en continuïteit zijn voor zichtbaarheid en herkenbaarheid essentieel. Breng je vaste nieuwsmomenten in kaart en haak in op de relevante actualiteit. Wat zijn in jouw organisatie de thema’s en hoe breng je die op een aansprekende manier in beeld?

Nieuws laat zich niet makkelijk plannen, toch zijn er genoeg vaste momenten die je zelf in beeld kunt brengen. En daarmee zelfs het nieuws kunt halen. Denk hierbij aan de publicatie van de bedrijfsresultaten, de introductie van een nieuw product of het afscheid van een vertrekkende CEO.

INHAKEN OP VASTE MOMENTEN

NIEUWSAGENDA

Door het nieuws op de voet te volgen, kunnen wij dagelijks adviseren over hoe een organisatie op relevante thema’s en berichtgeving kan reageren. Pro-actief en vanuit de eigen expertise. Bijvoorbeeld op Prinsjesdag een reactie geven op de Miljoenennota, inhaken op de stikstofdiscussie of commentaar geven op een nieuw ingevoerde wet.

REAGEER OP DE ACTUALITEIT

NU IN HET NIEUWS

Verpak je (nieuws)berichtgeving in een vaste vorm met terugkerende elementen. Zo kun je snel en voor lagere kosten een hele serie items produceren. Met als resultaat: herkenbaarheid en hogere kijkcijfers. Denk bijvoorbeeld aan: Drie vragen over…, De eerste 100 dagen van… of Achter de schermen bij… .

BLIJF HERKENBAAR IN BEELD

FORMATS EN SERIES

Bel voor informatie en advies:

035 69 89 538

Overige diensten:

Wil je zelf leren filmen (vloggen) met een smartphone? Ontdek nu onze compacte workshops en trainingen. Op maat gemaakt met een combinatie van theorie en heel veel praktijkopdrachten. De sessies worden zowel incompany als online gegeven.

Maak van een traditioneel evenement of presentatie een online versie. Produceer je eigen nieuwsuitzending. Compleet met interviews, reportages en animaties. En natuurlijk interactief! Dat is de grote plus van online. Direct contact met jouw publiek.

Video’s optimaal toegankelijk maken voor mensen met een visuele of auditieve beperking? Dat vraagt om aanvullende tekst en audio bestanden. Maar ook voor de zoekmachine optimalisatie is dit een zeer effectieve techniek voor hogere resultaten.

Film zelf met de smartphone en maak zo optimaal gebruik van het moment. Wij doen daarna de complete montage en afwerking. Het begint met een praktische training. Daarna begeleiden we je bij het zo goed mogelijk voorbereiden van jouw producties.

Een mobiele journalist of cameraploeg komt op locatie voor de opnamen. Die beelden worden door onze redactie gemonteerd en kant-en-klaar aangeleverd voor publicatie. Jouw nieuwsitem kan binnen enkele uren al online staan.

De podcast is in korte tijd een onmisbaar onderdeel geworden in de mediamix van bedrijven en organisaties. Relatief eenvoudig te maken en dus betaalbaar. En recht in het hart van uw doelgroep, door een scherpe keuze van onderwerpen en gasten.

Neem contact met mij op over: